Atıf Formatları
Gastronomi ve Teknoloji
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ZIVALI BİLGİN, "Dikey Tarım ve Gastronomi," In Gastronomi ve Teknoloji , Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2022, pp.41-60.

ZIVALI BİLGİN, E. Dikey Tarım ve Gastronomi. 2022. In Gastronomi ve Teknoloji , DETAY YAYINCILIK, Ankara, 41-60.

ZIVALI BİLGİN, E., (2022). Dikey Tarım ve Gastronomi. Gastronomi ve Teknoloji (pp.41-60), Ankara: DETAY YAYINCILIK.

ZIVALI BİLGİN, ESRA. "Dikey Tarım ve Gastronomi." In Gastronomi ve Teknoloji , 41-60. Ankara: DETAY YAYINCILIK, 2022

ZIVALI BİLGİN, ESRA. "Dikey Tarım ve Gastronomi." Gastronomi ve Teknoloji , DETAY YAYINCILIK, 2022, pp.41-60.

ZIVALI BİLGİN, E. (2022) "Dikey Tarım ve Gastronomi", Gastronomi ve Teknoloji . Ankara: DETAY YAYINCILIK.

@bookchapter{bookchapter, author ={ESRA ZIVALI}, chaptertitle={Dikey Tarım ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Teknoloji}, publisher={DETAY YAYINCILIK}, city={Ankara},year={2022} }