Atıf Formatları
Yemek Sosyolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. N. Nahya Et Al. Sociology of Food. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi2020, pp.211

Nahya, Z. N. Et Al. 2020. Sociology of Food . Anadolu Üniversitesi, Eskişehir.

Nahya, Z. N., İnce, Ş., Karaosmanoğlu, N. D., & Akarçay, E. (Editor), (2020). Sociology of Food . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.

Nahya, Zeliha Et Al. Sociology of Food . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2020

Nahya, Zeliha N. Et Al. Sociology of Food . Anadolu Üniversitesi, 2020.

Nahya, Z. N. Et Al. (2020) Sociology of Food . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.

@book{book, author={Zeliha Nilüfer Nahya Et Al. }, title={Sociology of Food}, publisher={Anadolu Üniversitesi}, year={2020} }