H. Geranaz And S. (Editor) Ekincek, "Moleküler Gastronomi," In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.169-188.
Geranaz, H. And Ekincek, S. (Editor) Moleküler Gastronomi. 2022. In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 169-188.
Geranaz, H., & Ekincek, S. (Editor), (2022). Moleküler Gastronomi. DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar (pp.169-188), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Geranaz, HALİDE, And SEMA EKİNCEK. "Moleküler Gastronomi." In DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , 169-188. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2022
Geranaz, HALİDE And Ekincek, SEMA. "Moleküler Gastronomi." DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar , Nobel Yayın Dağıtım, 2022, pp.169-188.
Geranaz, H. And Ekincek, S. (Editor) (2022) "Moleküler Gastronomi", DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={HALİDE GERANAZ And author ={SEMA EKİNCEK}, chaptertitle={Moleküler Gastronomi}, booktitle={ DOĞA, BİLİM VE SANATLA GASTRONOMİ - Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2022} }