T. Hande And M. AKOĞLAN KOZAK, "Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar," ANATOLIA , vol.26, no.2, pp.207-220, 2015
Hande, T. And AKOĞLAN KOZAK, M. 2015. Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar. ANATOLIA , vol.26, no.2 , 207-220.
Hande, T., & AKOĞLAN KOZAK, M., (2015). Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar. ANATOLIA , vol.26, no.2, 207-220.
Hande, Türkoğlu, And MERYEM AKOĞLAN KOZAK. "Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar," ANATOLIA , vol.26, no.2, 207-220, 2015
Hande, Türkoğlu And AKOĞLAN KOZAK, MERYEM A. . "Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar." ANATOLIA , vol.26, no.2, pp.207-220, 2015
Hande, T. And AKOĞLAN KOZAK, M. (2015) . "Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar." ANATOLIA , vol.26, no.2, pp.207-220.
@article{article, author={Türkoğlu Hande And author={MERYEM AKOĞLAN KOZAK}, title={Türk Mutfağının Gelişiminde Gurmelerin Rollerine Yönelik Algılamalar}, journal={ANATOLIA}, year=2015, pages={207-220} }