S. GÜLER And S. OLGAÇ, "Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği," Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28, pp.227-238, 2010
GÜLER, S. And OLGAÇ, S. 2010. Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28 , 227-238.
GÜLER, S., & OLGAÇ, S., (2010). Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği. Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28, 227-238.
GÜLER, SİBEL, And SERKAN OLGAÇ. "Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği," Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28, 227-238, 2010
GÜLER, SİBEL And OLGAÇ, SERKAN. "Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği." Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28, pp.227-238, 2010
GÜLER, S. And OLGAÇ, S. (2010) . "Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği." Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , no.28, pp.227-238.
@article{article, author={SİBEL ÖNÇEL And author={SERKAN OLGAÇ}, title={Lisans Düzeyinde Eğitim Gören Öğrencilerin Türk Mutfağının Tanıtım ve Pazarlanmasına İlişkin Görüşleri Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Örneği}, journal={Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2010, pages={227-238} }