D. Keser And H. R. Yüncü, "KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1267-1281, 2023
Keser, D. And Yüncü, H. R. 2023. KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3 , 1267-1281.
Keser, D., & Yüncü, H. R., (2023). KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ. Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1267-1281.
Keser, Deniz, And HİLMİ RAFET YÜNCÜ. "KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ," Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, 1267-1281, 2023
Keser, Deniz And Yüncü, HİLMİ R. . "KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1267-1281, 2023
Keser, D. And Yüncü, H. R. (2023) . "KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ." Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , vol.6, no.3, pp.1267-1281.
@article{article, author={Deniz Keser And author={HİLMİ RAFET YÜNCÜ}, title={KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)}, year=2023, pages={1267-1281} }