E. ZIVALI BİLGİN And C. ÖZEN, "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.355-370, 2021
ZIVALI BİLGİN, E. And ÖZEN, C. 2021. 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9 , 355-370.
ZIVALI BİLGİN, E., & ÖZEN, C., (2021). 4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, 355-370.
ZIVALI BİLGİN, ESRA, And CEREN ÖZEN. "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, 355-370, 2021
ZIVALI BİLGİN, ESRA Z. And ÖZEN, CEREN. "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.355-370, 2021
ZIVALI BİLGİN, E. And ÖZEN, C. (2021) . "4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.355-370.
@article{article, author={ESRA ZIVALI BİLGİN And author={CEREN ÖZEN}, title={4 ve 5 Yıldızlı Otel İşletmelerinde Uygulanan Gıda Atık Yönetim Prensipleri Üzerine Bir Araştırma: Ankara İli Örneği (A Research on Food Waste Management Principles Applied in 4 and 5 Star Hotels: Example of Ankara Province)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={355-370} }