Atıf Formatları
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. YILMAZ And S. EKİNCEK, "Gurmeler ve İletişim," In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2016, pp.115-138.

YILMAZ, H. And EKİNCEK, S. Gurmeler ve İletişim. 2016. In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 115-138.

YILMAZ, H., & EKİNCEK, S., (2016). Gurmeler ve İletişim. Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi (pp.115-138), Ankara: Detay Yayıncılık.

YILMAZ, HAKAN, And SEMA EKİNCEK. "Gurmeler ve İletişim." In Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , 115-138. Ankara: Detay Yayıncılık, 2016

YILMAZ, HAKAN And EKİNCEK, SEMA. "Gurmeler ve İletişim." Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2016, pp.115-138.

YILMAZ, H. And EKİNCEK, S. (2016) "Gurmeler ve İletişim", Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={HAKAN YILMAZ And author ={SEMA EKİNCEK}, chaptertitle={Gurmeler ve İletişim}, booktitle={ Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2016} }