H. YILMAZ, "Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi," In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Ankara: Grafiker Yayınları, 2015, pp.7-30.
YILMAZ, H. Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi. 2015. In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Grafiker Yayınları, Ankara, 7-30.
YILMAZ, H., (2015). Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi. Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi (pp.7-30), Ankara: Grafiker Yayınları.
YILMAZ, HAKAN. "Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi." In Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , 7-30. Ankara: Grafiker Yayınları, 2015
YILMAZ, HAKAN. "Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi." Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi , Grafiker Yayınları, 2015, pp.7-30.
YILMAZ, H. (2015) "Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi", Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi . Ankara: Grafiker Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={HAKAN YILMAZ}, chaptertitle={Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi}, booktitle={ Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi}, publisher={Grafiker Yayınları}, city={Ankara},year={2015} }