M. S. BAYINDIR And S. ÖNÇEL, "Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1867-1886, 2019
BAYINDIR, M. S. And ÖNÇEL, S. 2019. Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 1867-1886.
BAYINDIR, M. S., & ÖNÇEL, S., (2019). Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1867-1886.
BAYINDIR, MEHMET, And SİBEL ÖNÇEL. "Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1867-1886, 2019
BAYINDIR, MEHMET S. And ÖNÇEL, SİBEL. "Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1867-1886, 2019
BAYINDIR, M. S. And ÖNÇEL, S. (2019) . "Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1867-1886.
@article{article, author={MEHMET SELMAN BAYINDIR And author={SİBEL ÖNÇEL}, title={Gastronomide Kültürel Miras Bakış Açısıyla Kırklareli Hardaliyesi’nin Geleneksel Üretiminin Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1867-1886} }