Atıf Formatları
Ilgın’ın Özgün Bir Mutfak Değeri: Yazma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. Uçgun Et Al. , "A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma ," II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Bitlis, Turkey, 2024

Uçgun, D. Et Al. 2024. A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma . II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , (Bitlis, Turkey).

Uçgun, D., Güldemir, O., & Işık, N., (2024). A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma . II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Bitlis, Turkey

Uçgun, Dürdane, OSMAN GÜLDEMİR, And Nermin Işık. "A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma ," II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Bitlis, Turkey, 2024

Uçgun, Dürdane Et Al. "A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma ." II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Bitlis, Turkey, 2024

Uçgun, D. Güldemir, O. And Işık, N. (2024) . "A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma ." II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , Bitlis, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Dürdane Uçgun Et Al. }, title={A Unique Culinary Value of Ilgın: Yazma }, congress name={II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Bitlis}, country={Turkey}, year={2024}}