Atıf Formatları
NEXUS 3: Gastronomi ve Mutfak Sanatları için İngilizce Ders Kitabı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Akay And B. Yılmaz. NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts. Eskişehir: Artı Yayınları2024, pp.189

Akay, E. And Yılmaz, B. 2024. NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts . Artı Yayınları, Eskişehir.

Akay, E., & Yılmaz, B., (2024). NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts . Eskişehir: Artı Yayınları.

Akay, EMEL, And BURCU YILMAZ. NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts . Eskişehir: Artı Yayınları, 2024

Akay, EMEL And Yılmaz, BURCU. NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts . Artı Yayınları, 2024.

Akay, E. And Yılmaz, B. (2024) NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts . 1st edn. Eskişehir: Artı Yayınları.

@book{book, author={EMEL AKAY And author={BURCU YILMAZ}, title={NEXUS 3: English Coursebook for Gastronomy and Culinary Arts}, publisher={Artı Yayınları}, year={2024} }