E. ZIVALI BİLGİN And S. ŞEN, "Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.150-160, 2021
ZIVALI BİLGİN, E. And ŞEN, S. 2021. Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9 , 150-160.
ZIVALI BİLGİN, E., & ŞEN, S., (2021). Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, 150-160.
ZIVALI BİLGİN, ESRA, And SELİN ŞEN. "Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, 150-160, 2021
ZIVALI BİLGİN, ESRA Z. And ŞEN, SELİN. "Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.150-160, 2021
ZIVALI BİLGİN, E. And ŞEN, S. (2021) . "Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.9, pp.150-160.
@article{article, author={ESRA ZIVALI BİLGİN And author={SELİN ŞEN}, title={Çölyak Hastalarına Yönelik Zengileştirilmiş Glutensiz Kek Geliştirilmesi Üzerine Bir Çalışma (A Study About the Development of Enriched a Gluten-Free Cake for Celiac Patients)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2021, pages={150-160} }