Citation Formats
Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. HIZLI GÜLDEMİR Et Al. , "Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması," 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Ankara, Turkey, 2018

HIZLI GÜLDEMİR, H. Et Al. 2018. Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması. 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , (Ankara, Turkey).

HIZLI GÜLDEMİR, H., Erbaş, S., Namal, G., & Kantar, A., (2018). Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması . 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Turkey

HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL Et Al. "Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması," 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Turkey, 2018

HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL H. Et Al. "Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması." 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Ankara, Turkey, 2018

HIZLI GÜLDEMİR, H. Et Al. (2018) . "Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması." 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL HIZLI GÜLDEMİR Et Al. }, title={Farklı Doymuşluk Derecesine Sahip Yağların Kısa Süreli İştah ve Besin Alımına Etkisinin Araştırılması}, congress name={3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}}