Ş. BAŞAR And M. M. KARAOĞLU, "Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. 2012. Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.. 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
BAŞAR, Ş., & KARAOĞLU, M. M., (2012). Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi. . 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
BAŞAR, ŞULE, And MEHMET MURAT KARAOĞLU. "Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.," 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2012
BAŞAR, ŞULE And KARAOĞLU, MEHMET M. . "Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
BAŞAR, Ş. And KARAOĞLU, M. M. (2012) . "Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.." 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞULE BAŞAR And author={MEHMET MURAT KARAOĞLU}, title={Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.}, congress name={3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}