Citation Formats
Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. UYANIK, "Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi," II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu , 2016

UYANIK, B. 2016. Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi. II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu .

UYANIK, B., (2016). Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi . II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu

UYANIK, BEYZA. "Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi," II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, 2016

UYANIK, BEYZA. "Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi." II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu , 2016

UYANIK, B. (2016) . "Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi." II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu .

@conferencepaper{conferencepaper, author={BEYZA UYANIK}, title={Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi}, congress name={II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2016}}