Atıf Formatları
Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. İŞCAN Et Al. , "Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi," GIDA , vol.47, no.2, pp.310-327, 2022

İŞCAN, G. Et Al. 2022. Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi. GIDA , vol.47, no.2 , 310-327.

İŞCAN, G., BEKTAŞ SARIALTIN, E., SOYSEVEN, M., & ARLİ, G., (2022). Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi. GIDA , vol.47, no.2, 310-327.

İŞCAN, GÖKALP Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi," GIDA , vol.47, no.2, 310-327, 2022

İŞCAN, GÖKALP Et Al. "Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi." GIDA , vol.47, no.2, pp.310-327, 2022

İŞCAN, G. Et Al. (2022) . "Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi." GIDA , vol.47, no.2, pp.310-327.

@article{article, author={GÖKALP İŞCAN Et Al. }, title={Türkiye’de Tüketime Sunulan Tarçın Türlerinin Anatomik İncelenmesi ve Kumarin Miktarlarının Belirlenmesi}, journal={GIDA}, year=2022, pages={310-327} }