Atıf Formatları
Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. O. GÜZEL And S. ÖNÇEL, "Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma," International Gastronomy Studies Congress 2018 , pp.64-78, 2018

GÜZEL, M. O. And ÖNÇEL, S. 2018. Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma. International Gastronomy Studies Congress 2018 , 64-78.

GÜZEL, M. O., & ÖNÇEL, S., (2018). Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma . International Gastronomy Studies Congress 2018 (pp.64-78).

GÜZEL, MELİK, And SİBEL ÖNÇEL GÜLER. "Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma," International Gastronomy Studies Congress 2018, 2018

GÜZEL, MELİK O. And ÖNÇEL, SİBEL Ö. . "Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma." International Gastronomy Studies Congress 2018 , pp.64-78, 2018

GÜZEL, M. O. And ÖNÇEL, S. (2018) . "Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma." International Gastronomy Studies Congress 2018 , pp.64-78.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MELİK ONUR GÜZEL And author={SİBEL ÖNÇEL GÜLER}, title={Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma}, congress name={International Gastronomy Studies Congress 2018}, city={}, country={}, year={2018}, pages={64-78} }