G. ŞALLI, "Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri," 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi , ROMA, Italy, pp.89-99, 2024
ŞALLI, G. 2024. Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri. 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi , (ROMA, Italy), 89-99.
ŞALLI, G., (2024). Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri . 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi (pp.89-99). ROMA, Italy
ŞALLI, GÖKHAN. "Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri," 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi, ROMA, Italy, 2024
ŞALLI, GÖKHAN. "Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri." 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi , ROMA, Italy, pp.89-99, 2024
ŞALLI, G. (2024) . "Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri." 6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi , ROMA, Italy, pp.89-99.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÖKHAN ŞALLI}, title={Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri}, congress name={6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi}, city={ROMA}, country={Italy}, year={2024}, pages={89-99} }