C. BEHREMEN Et Al. , "TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3891-3913, 2022
BEHREMEN, C. Et Al. 2022. TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4 , 3891-3913.
BEHREMEN, C., ERBAŞ, A., YILMAZ, H., & TEMİZKAN, R., (2022). TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3891-3913.
BEHREMEN, CESİM Et Al. "TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, 3891-3913, 2022
BEHREMEN, CESİM Et Al. "TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3891-3913, 2022
BEHREMEN, C. Et Al. (2022) . "TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.4, pp.3891-3913.
@article{article, author={CESİM BEHREMEN Et Al. }, title={TRB2 Kalkınma Bölgesini Ziyaret Eden Turistlerin Gastronomi Deneyimlerinin Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={3891-3913} }