E. ZENCİR Et Al. , "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma," In Gastronomi ile ilgili genel kavramlar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2018, pp.237-246.
ZENCİR, E. Et Al. Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma. 2018. In Gastronomi ile ilgili genel kavramlar , Detay Yayıncılık, Ankara, 237-246.
ZENCİR, E., ÖZTÜRK, B., GÜVEN, S., İRİGÜLER, F., ERTAMAY, S., KARGİGLİOĞLU, Ş., ... ZAĞRALI, E.(2018). Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma. Gastronomi ile ilgili genel kavramlar (pp.237-246), Ankara: Detay Yayıncılık.
ZENCİR, EBRU Et Al. "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma." In Gastronomi ile ilgili genel kavramlar , 237-246. Ankara: Detay Yayıncılık, 2018
ZENCİR, EBRU Z. Et Al. "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma." Gastronomi ile ilgili genel kavramlar , Detay Yayıncılık, 2018, pp.237-246.
ZENCİR, E. Et Al. (2018) "Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma", Gastronomi ile ilgili genel kavramlar . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ Et Al. }, chaptertitle={Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma}, booktitle={ Gastronomi ile ilgili genel kavramlar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2018} }