Ş. Y. VURAL And İ. AYAN DANACILAR, "Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.164-166, 2023
VURAL, Ş. Y. And AYAN DANACILAR, İ. 2023. Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , (Kastamonu, Turkey), 164-166.
VURAL, Ş. Y., & AYAN DANACILAR, İ., (2023). Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm . Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi (pp.164-166). Kastamonu, Turkey
VURAL, ŞAFAK, And İREM AYAN DANACILAR. "Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm," Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Turkey, 2023
VURAL, ŞAFAK Y. And AYAN DANACILAR, İREM A. . "Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.164-166, 2023
VURAL, Ş. Y. And AYAN DANACILAR, İ. (2023) . "Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm." Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.164-166.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ŞAFAK YÜKSEL VURAL And author={İREM AYAN DANACILAR}, title={Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm}, congress name={Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2023}, pages={164-166} }