Atıf Formatları
Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. DOĞAN Et Al. , "Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.616-629, 2018

DOĞAN, S. Et Al. 2018. Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1 , 616-629.

DOĞAN, S., YÜCEL GÜNGÖR, M., & GÜNGÖR, O., (2018). Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 616-629.

DOĞAN, SEDEN, MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR, And OZAN GÜNGÖR. "Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 616-629, 2018

DOĞAN, SEDEN Et Al. "Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.616-629, 2018

DOĞAN, S. YÜCEL GÜNGÖR, M. And GÜNGÖR, O. (2018) . "Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.616-629.

@article{article, author={SEDEN DOĞAN Et Al. }, title={Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={616-629} }