Ö. YAYLA And S. GÜNAY AKTAŞ, "Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , vol.1, Mersin, Turkey, pp.231-241, 2017
YAYLA, Ö. And GÜNAY AKTAŞ, S. 2017. Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği. 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , (Mersin, Turkey), 231-241.
YAYLA, Ö., & GÜNAY AKTAŞ, S., (2017). Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği . 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (pp.231-241). Mersin, Turkey
YAYLA, ÖNDER, And SEMRA GÜNAY. "Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Turkey, 2017
YAYLA, ÖNDER And GÜNAY AKTAŞ, SEMRA. "Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , Mersin, Turkey, pp.231-241, 2017
YAYLA, Ö. And GÜNAY AKTAŞ, S. (2017) . "Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , Mersin, Turkey, pp.231-241.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖNDER YAYLA And author={SEMRA GÜNAY}, title={Türk Mutfağında Lezzet Bölgelerinin Belirlenmesi: Adana-Osmaniye-Kahramanmaraş Örneği}, congress name={1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={231-241} }