Atıf Formatları
Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DÜNDAR ARIKAN And M. Özkeşkek, "Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği," Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018

DÜNDAR ARIKAN, A. And Özkeşkek, M. 2018. Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği. Gastronomi Kongresi , (Ankara, Turkey).

DÜNDAR ARIKAN, A., & Özkeşkek, M., (2018). Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği . Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey

DÜNDAR ARIKAN, ALEV, And Maksut Özkeşkek. "Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği," Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey, 2018

DÜNDAR ARIKAN, ALEV D. And Özkeşkek, Maksut. "Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018

DÜNDAR ARIKAN, A. And Özkeşkek, M. (2018) . "Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ALEV DÜNDAR ARIKAN And author={Maksut Özkeşkek}, title={Türk Mutfağında Geleneksel Ekmek Pişirme Yöntem, Araç ve Gereçlerinin Yaşatılmasına Yönelik Öneriler: Pileki Örneği}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}}