Ö. YAYLA And M. ÖZGÜR GÖDE, "Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , vol.1, Mersin, Turkey, pp.1681-1687, 2017
YAYLA, Ö. And ÖZGÜR GÖDE, M. 2017. Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University. 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , (Mersin, Turkey), 1681-1687.
YAYLA, Ö., & ÖZGÜR GÖDE, M., (2017). Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University . 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi (pp.1681-1687). Mersin, Turkey
YAYLA, ÖNDER, And MERVE ÖZGÜR GÖDE. "Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University," 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Turkey, 2017
YAYLA, ÖNDER And ÖZGÜR GÖDE, MERVE Ö. . "Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , Mersin, Turkey, pp.1681-1687, 2017
YAYLA, Ö. And ÖZGÜR GÖDE, M. (2017) . "Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University." 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi , Mersin, Turkey, pp.1681-1687.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖNDER YAYLA And author={MERVE ÖZGÜR GÖDE}, title={Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University}, congress name={1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={1681-1687} }