Atıf Formatları
115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Ö. CAN, "115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu," 2015

CAN, N. Ö. 2015. 115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu. .

CAN, N. Ö., (2015). 115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu . .

CAN, NAFİZ. 115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu. , 2015

CAN, NAFİZ Ö. . "115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu." 2015

CAN, N. Ö. (2015). "115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu", .

@expertreport{expertreport, author ={NAFİZ ÖNCÜ CAN}, title={115Z053 Keçiboynuzu Pekmezinde Bulunan Fenoliklerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Metodunun Optimizasyonu}, corporate={}, city={},year={2015} }