S. ÖNÇEL, "Gastronomi ve Menü Planlama," In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2022, pp.259-279.
ÖNÇEL, S. Gastronomi ve Menü Planlama. 2022. In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, Ankara, 259-279.
ÖNÇEL, S., (2022). Gastronomi ve Menü Planlama. Gastronomi ve Yiyecek Tarihi (pp.259-279), Ankara: Detay Yayıncılık.
ÖNÇEL, SİBEL. "Gastronomi ve Menü Planlama." In Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , 259-279. Ankara: Detay Yayıncılık, 2022
ÖNÇEL, SİBEL. "Gastronomi ve Menü Planlama." Gastronomi ve Yiyecek Tarihi , Detay Yayıncılık, 2022, pp.259-279.
ÖNÇEL, S. (2022) "Gastronomi ve Menü Planlama", Gastronomi ve Yiyecek Tarihi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={SİBEL ÖNÇEL}, chaptertitle={Gastronomi ve Menü Planlama}, booktitle={ Gastronomi ve Yiyecek Tarihi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }