Atıf Formatları
Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ÖNÇEL, "Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47, pp.33-44, 2015

ÖNÇEL, S. 2015. Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47 , 33-44.

ÖNÇEL, S., (2015). Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47, 33-44.

ÖNÇEL, SİBEL. "Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47, 33-44, 2015

ÖNÇEL, SİBEL Ö. . "Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47, pp.33-44, 2015

ÖNÇEL, S. (2015) . "Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.47, pp.33-44.

@article{article, author={SİBEL ÖNÇEL GÜLER}, title={Türk Mutfağı ve Geleceğine İlişkin Değerlendirmeler}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={33-44} }