Atıf Formatları
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. UYANIK And İ. GÜN, "Tüketici Beğeni Testi," In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 2024, pp.153-183.

UYANIK, B. And GÜN, İ. Tüketici Beğeni Testi. 2024. In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 153-183.

UYANIK, B., & GÜN, İ., (2024). Tüketici Beğeni Testi. Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz (pp.153-183), Nobel Yayıncılık.

UYANIK, BEYZA, And İLHAN GÜN. "Tüketici Beğeni Testi." In Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , 153-183. Nobel Yayıncılık, 2024

UYANIK, BEYZA And GÜN, İLHAN. "Tüketici Beğeni Testi." Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz , Nobel Yayıncılık, 2024, pp.153-183.

UYANIK, B. And GÜN, İ. (2024) "Tüketici Beğeni Testi", Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz . Nobel Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={BEYZA UYANIK And author ={İLHAN GÜN}, chaptertitle={Tüketici Beğeni Testi}, booktitle={ Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz}, publisher={Nobel Yayıncılık}, city={},year={2024} }