A. ATAR And H. HIZLI GÜLDEMİR, "Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi," 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , Turkey, 2021
ATAR, A. And HIZLI GÜLDEMİR, H. 2021. Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi. 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , (Turkey).
ATAR, A., & HIZLI GÜLDEMİR, H., (2021). Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi . 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, Turkey
ATAR, ASLIHAN, And HİLAL HIZLI GÜLDEMİR. "Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi," 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, Turkey, 2021
ATAR, ASLIHAN And HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL H. . "Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi." 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , Turkey, 2021
ATAR, A. And HIZLI GÜLDEMİR, H. (2021) . "Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi." 1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ASLIHAN ATAR And author={HİLAL HIZLI GÜLDEMİR}, title={Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi}, congress name={1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2021}}