Atıf Formatları
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GÜLDEMİR, "Mutfağın Planlanması ve Kurulumu," In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255, 2016, pp.26-58.

GÜLDEMİR, O. Mutfağın Planlanması ve Kurulumu. 2016. In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255, Eskişehir, 26-58.

GÜLDEMİR, O., (2016). Mutfağın Planlanması ve Kurulumu. Mutfak Hizmetleri Yönetimi (pp.26-58), Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255.

GÜLDEMİR, OSMAN. "Mutfağın Planlanması ve Kurulumu." In Mutfak Hizmetleri Yönetimi , 26-58. Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255, 2016

GÜLDEMİR, OSMAN. "Mutfağın Planlanması ve Kurulumu." Mutfak Hizmetleri Yönetimi , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255, 2016, pp.26-58.

GÜLDEMİR, O. (2016) "Mutfağın Planlanması ve Kurulumu", Mutfak Hizmetleri Yönetimi . Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255.

@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN GÜLDEMİR}, chaptertitle={Mutfağın Planlanması ve Kurulumu}, booktitle={ Mutfak Hizmetleri Yönetimi}, publisher={T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3403, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2255}, city={Eskişehir},year={2016} }