O. GÜLDEMİR Et Al. , "Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı," Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39, pp.56-66, 2018
GÜLDEMİR, O. Et Al. 2018. Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39 , 56-66.
GÜLDEMİR, O., DEMİR, G., & IŞIK, N., (2018). Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39, 56-66.
GÜLDEMİR, OSMAN, GÜLPERİ DEMİR, And NERMİN IŞIK. "Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı," Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39, 56-66, 2018
GÜLDEMİR, OSMAN Et Al. "Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı." Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39, pp.56-66, 2018
GÜLDEMİR, O. DEMİR, G. And IŞIK, N. (2018) . "Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı." Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi , no.39, pp.56-66.
@article{article, author={OSMAN GÜLDEMİR Et Al. }, title={Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı}, journal={Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi}, year=2018, pages={56-66} }