K. Hoş And E. ZENCİR ÇİFTÇİ, "Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.139-162, 2022
Hoş, K. And ZENCİR ÇİFTÇİ, E. 2022. Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1 , 139-162.
Hoş, K., & ZENCİR ÇİFTÇİ, E., (2022). Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi. Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 139-162.
Hoş, Kübra, And EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ. "Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi," Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, 139-162, 2022
Hoş, Kübra And ZENCİR ÇİFTÇİ, EBRU Z. . "Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.139-162, 2022
Hoş, K. And ZENCİR ÇİFTÇİ, E. (2022) . "Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi." Türk Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.6, no.1, pp.139-162.
@article{article, author={Kübra Hoş And author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ}, title={Tüketicilerin Yaşam Tarzı ve Gıda Neofobi Eğilimi}, journal={Türk Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={139-162} }