E. ZENCİR Et Al. , "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.368-399, 2018
ZENCİR, E. Et Al. 2018. Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 368-399.
ZENCİR, E., ÖZOĞUL, T., ÖZGÜR GÖDE, M., & EKİNCEK, S., (2018). Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 368-399.
ZENCİR, EBRU Et Al. "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 368-399, 2018
ZENCİR, EBRU Z. Et Al. "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.368-399, 2018
ZENCİR, E. Et Al. (2018) . "Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.368-399.
@article{article, author={EBRU ZENCİR ÇİFTÇİ Et Al. }, title={Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={368-399} }