Atıf Formatları
Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. N. DEMİRAL And Ç. H. ÖZEL, "Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4, pp.191-230, 2016

DEMİRAL, G. N. And ÖZEL, Ç. H. 2016. Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4 , 191-230.

DEMİRAL, G. N., & ÖZEL, Ç. H., (2016). Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4, 191-230.

DEMİRAL, GÜL, And ÇAĞIL HALE ÖZEL. "Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4, 191-230, 2016

DEMİRAL, GÜL N. And ÖZEL, ÇAĞIL H. . "Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4, pp.191-230, 2016

DEMİRAL, G. N. And ÖZEL, Ç. H. (2016) . "Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.14, no.4, pp.191-230.

@article{article, author={GÜL NUR DEMİRAL And author={ÇAĞIL HALE ÖZEL}, title={Restoran Yöneticilerinin Fiziksel Kanıtların Kullanımına Yönelik Bakış Açılarının Belirlenmesi: Eskişehir Örneği}, journal={Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2016, pages={191-230} }