S. EKİNCEK Et Al. , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1, pp.213-228, 2021
EKİNCEK, S. Et Al. 2021. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1 , 213-228.
EKİNCEK, S., YAYLA, Ö., & ÖZGÜR GÖDE, M., (2021). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği. Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1, 213-228.
EKİNCEK, SEMA, ÖNDER YAYLA, And MERVE ÖZGÜR GÖDE. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği," Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1, 213-228, 2021
EKİNCEK, SEMA Et Al. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1, pp.213-228, 2021
EKİNCEK, S. YAYLA, Ö. And ÖZGÜR GÖDE, M. (2021) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği." Turizm Akademik Dergisi , vol.8, no.1, pp.213-228.
@article{article, author={SEMA EKİNCEK Et Al. }, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2021, pages={213-228} }