Atıf Formatları
Gastronomi ve Medya
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Z. ÖZATA, "Etkileşimli Gastronomi," In Gastronomi ve Medya , Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları, 2016, pp.152-185.

ÖZATA, F. Z. Etkileşimli Gastronomi. 2016. In Gastronomi ve Medya , Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları, 152-185.

ÖZATA, F. Z., (2016). Etkileşimli Gastronomi. Gastronomi ve Medya (pp.152-185), Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları.

ÖZATA, FATMA. "Etkileşimli Gastronomi." In Gastronomi ve Medya , 152-185. Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları, 2016

ÖZATA, FATMA Z. . "Etkileşimli Gastronomi." Gastronomi ve Medya , Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları, 2016, pp.152-185.

ÖZATA, F. Z. (2016) "Etkileşimli Gastronomi", Gastronomi ve Medya . Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA ZEYNEP ÖZATA}, chaptertitle={Etkileşimli Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Medya}, publisher={Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yayınları}, city={},year={2016} }