Atıf Formatları
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. GÜLDEMİR, "Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020, pp.22-44.

GÜLDEMİR, O. Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri. 2020. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, Eskişehir, 22-44.

GÜLDEMİR, O., (2020). Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.22-44), Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957.

GÜLDEMİR, OSMAN. "Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 22-44. Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020

GÜLDEMİR, OSMAN. "Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957, 2020, pp.22-44.

GÜLDEMİR, O. (2020) "Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957.

@bookchapter{bookchapter, author ={OSMAN GÜLDEMİR}, chaptertitle={Bilim ve Yenilikçi Teknolojilerin Sürdürülebilir Gastronomiye Etkileri}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 4178, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2957}, city={Eskişehir},year={2020} }