D. ÜNLÜ, "Kuru Baklagiller ve Tahıllar," In Temel Mutfak Teknikleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2016, pp.91-109.
ÜNLÜ, D. Kuru Baklagiller ve Tahıllar. 2016. In Temel Mutfak Teknikleri , Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, 91-109.
ÜNLÜ, D., (2016). Kuru Baklagiller ve Tahıllar. Temel Mutfak Teknikleri (pp.91-109), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.
ÜNLÜ, DİLEK. "Kuru Baklagiller ve Tahıllar." In Temel Mutfak Teknikleri , 91-109. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, 2016
ÜNLÜ, DİLEK. "Kuru Baklagiller ve Tahıllar." Temel Mutfak Teknikleri , Anadolu Üniversitesi, 2016, pp.91-109.
ÜNLÜ, D. (2016) "Kuru Baklagiller ve Tahıllar", Temel Mutfak Teknikleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={DİLEK ÜNLÜ}, chaptertitle={Kuru Baklagiller ve Tahıllar}, booktitle={ Temel Mutfak Teknikleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi}, city={Eskişehir},year={2016} }