M. YÜCEL GÜNGÖR And O. GÜNGÖR, "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.906-917, 2022
YÜCEL GÜNGÖR, M. And GÜNGÖR, O. 2022. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2 , 906-917.
YÜCEL GÜNGÖR, M., & GÜNGÖR, O., (2022). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 906-917.
YÜCEL GÜNGÖR, MEHTAP, And OZAN GÜNGÖR. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, 906-917, 2022
YÜCEL GÜNGÖR, MEHTAP Y. And GÜNGÖR, OZAN. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.906-917, 2022
YÜCEL GÜNGÖR, M. And GÜNGÖR, O. (2022) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.2, pp.906-917.
@article{article, author={MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR And author={OZAN GÜNGÖR}, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={906-917} }