P. ŞENEL, "TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ," 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Afyon, pp.434-440, 2022
ŞENEL, P. 2022. TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ. 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Afyon) , 434-440.
ŞENEL, P., (2022). TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ . 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress (pp.434-440). Afyon
ŞENEL, PINAR. "TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ," 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Afyon, 2022
ŞENEL, PINAR. "TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ." 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Afyon, pp.434-440, 2022
ŞENEL, P. (2022) . "TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ." 6. International Gastronomy Tourism Studies Congress , Afyon, pp.434-440.
@conferencepaper{conferencepaper, author={PINAR ŞENEL}, title={TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ}, congress name={6. International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Afyon}, country={}, year={2022}, pages={434-440} }