Ç. KARA, "Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü," In Türkiye’nin Kültürel Mirası II , Anadolu Üniversitesi, 2019, pp.210-242.
KARA, Ç. Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü. 2019. In Türkiye’nin Kültürel Mirası II , Anadolu Üniversitesi, 210-242.
KARA, Ç., (2019). Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü. Türkiye’nin Kültürel Mirası II (pp.210-242), Anadolu Üniversitesi.
KARA, ÇİĞDEM. "Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü." In Türkiye’nin Kültürel Mirası II , 210-242. Anadolu Üniversitesi, 2019
KARA, ÇİĞDEM. "Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü." Türkiye’nin Kültürel Mirası II , Anadolu Üniversitesi, 2019, pp.210-242.
KARA, Ç. (2019) "Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü", Türkiye’nin Kültürel Mirası II . Anadolu Üniversitesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={ÇİĞDEM KARA}, chaptertitle={Türkiye’de Mutfak ve Yeme İçme Kültürü}, booktitle={ Türkiye’nin Kültürel Mirası II}, publisher={Anadolu Üniversitesi}, city={},year={2019} }