H. ÖNEY, "Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları," In Catering Hizmetleri , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2009, pp.111-127.
ÖNEY, H. Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları. 2009. In Catering Hizmetleri , Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, 111-127.
ÖNEY, H., (2009). Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları. Catering Hizmetleri (pp.111-127), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim.
ÖNEY, HÜSEYİN. "Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları." In Catering Hizmetleri , 111-127. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2009
ÖNEY, HÜSEYİN. "Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları." Catering Hizmetleri , Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, 2009, pp.111-127.
ÖNEY, H. (2009) "Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları", Catering Hizmetleri . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim.
@bookchapter{bookchapter, author ={HÜSEYİN ÖNEY}, chaptertitle={Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları}, booktitle={ Catering Hizmetleri}, publisher={Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim}, city={Eskişehir},year={2009} }