Atıf Formatları
Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi: Gastronomi Eğitiminde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. GÜNAY, "Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü," In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , Ankara: Nobel, 2022, pp.127-148.

GÜNAY, S. Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü. 2022. In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , Nobel, Ankara, 127-148.

GÜNAY, S., (2022). Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi (pp.127-148), Ankara: Nobel.

GÜNAY, SEMRA. "Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü." In Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , 127-148. Ankara: Nobel, 2022

GÜNAY, SEMRA. "Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü." Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi , Nobel, 2022, pp.127-148.

GÜNAY, S. (2022) "Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü", Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi . Ankara: Nobel.

@bookchapter{bookchapter, author ={SEMRA GÜNAY}, chaptertitle={Göç Mutfağı ve Karaçay Malkar Mutfak Kültürü}, booktitle={ Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi}, publisher={Nobel}, city={Ankara},year={2022} }