A. DÜNDAR ARIKAN Et Al. , "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992, 2020
DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. 2020. Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3 , 1972-1992.
DÜNDAR ARIKAN, A., Özkeşkek, M., Yersüren, S., & Yalçın, E., (2020). Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 1972-1992.
DÜNDAR ARIKAN, ALEV Et Al. "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 1972-1992, 2020
DÜNDAR ARIKAN, ALEV D. Et Al. "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992, 2020
DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. (2020) . "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992.
@article{article, author={ALEV DÜNDAR ARIKAN Et Al. }, title={Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={1972-1992} }