Atıf Formatları
Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DÜNDAR ARIKAN Et Al. , "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992, 2020

DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. 2020. Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3 , 1972-1992.

DÜNDAR ARIKAN, A., Özkeşkek, M., Yersüren, S., & Yalçın, E., (2020). Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 1972-1992.

DÜNDAR ARIKAN, ALEV Et Al. "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, 1972-1992, 2020

DÜNDAR ARIKAN, ALEV D. Et Al. "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992, 2020

DÜNDAR ARIKAN, A. Et Al. (2020) . "Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.3, pp.1972-1992.

@article{article, author={ALEV DÜNDAR ARIKAN Et Al. }, title={Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={1972-1992} }