D. ÇİÇEK, "Yavaş Hareketi ve Gastronomi," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.173-201.
ÇİÇEK, D. Yavaş Hareketi ve Gastronomi. 2020. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, 173-201.
ÇİÇEK, D., (2020). Yavaş Hareketi ve Gastronomi. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.173-201), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Yavaş Hareketi ve Gastronomi." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 173-201. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020
ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Yavaş Hareketi ve Gastronomi." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.173-201.
ÇİÇEK, D. (2020) "Yavaş Hareketi ve Gastronomi", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
@bookchapter{bookchapter, author ={DÖNÜŞ ÇİÇEK}, chaptertitle={Yavaş Hareketi ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi}, city={Eskişehir},year={2020} }