Atıf Formatları
Gastronomi ve Sürdürülebilirlik
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. ÇİÇEK, "Yavaş Hareketi ve Gastronomi," In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.173-201.

ÇİÇEK, D. Yavaş Hareketi ve Gastronomi. 2020. In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, 173-201.

ÇİÇEK, D., (2020). Yavaş Hareketi ve Gastronomi. Gastronomi ve Sürdürülebilirlik (pp.173-201), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.

ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Yavaş Hareketi ve Gastronomi." In Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , 173-201. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020

ÇİÇEK, DÖNÜŞ. "Yavaş Hareketi ve Gastronomi." Gastronomi ve Sürdürülebilirlik , Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, 2020, pp.173-201.

ÇİÇEK, D. (2020) "Yavaş Hareketi ve Gastronomi", Gastronomi ve Sürdürülebilirlik . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.

@bookchapter{bookchapter, author ={DÖNÜŞ ÇİÇEK}, chaptertitle={Yavaş Hareketi ve Gastronomi}, booktitle={ Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, publisher={Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi}, city={Eskişehir},year={2020} }