H. HIZLI GÜLDEMİR Et Al. , "Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi," 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Turkey, 2017
HIZLI GÜLDEMİR, H. Et Al. 2017. Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi. 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , (Turkey).
HIZLI GÜLDEMİR, H., İDUĞ, T., KOÇ, F., & Zerek, E., (2017). Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi . 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Turkey
HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL Et Al. "Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi," 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Turkey, 2017
HIZLI GÜLDEMİR, HİLAL H. Et Al. "Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi." 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Turkey, 2017
HIZLI GÜLDEMİR, H. Et Al. (2017) . "Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi." 2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL HIZLI GÜLDEMİR Et Al. }, title={Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi}, congress name={2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}