E. BABAÇ And S. ÖNÇEL, "Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.283-299, 2018
BABAÇ, E. And ÖNÇEL, S. 2018. Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2 , 283-299.
BABAÇ, E., & ÖNÇEL, S., (2018). Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 283-299.
BABAÇ, ERHAN, And SİBEL ÖNÇEL. "Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, 283-299, 2018
BABAÇ, ERHAN And ÖNÇEL, SİBEL. "Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.283-299, 2018
BABAÇ, E. And ÖNÇEL, S. (2018) . "Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.2, pp.283-299.
@article{article, author={ERHAN BABAÇ And author={SİBEL ÖNÇEL}, title={Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={283-299} }