Atıf Formatları
Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Yilmaz Et Al. , "Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ," Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1, pp.61-69, 2020

Yilmaz, G. Et Al. 2020. Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ. Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1 , 61-69.

Yilmaz, G., Ekşi, G., DEMİRCİ, B., & DEMİRCİ, F., (2020). Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ. Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1, 61-69.

Yilmaz, Gülderen Et Al. "Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ," Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1, 61-69, 2020

Yilmaz, Gülderen Et Al. "Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ." Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1, pp.61-69, 2020

Yilmaz, G. Et Al. (2020) . "Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ." Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi , vol.44, no.1, pp.61-69.

@article{article, author={Gülderen Yilmaz Et Al. }, title={Chemical characterization of the fatty acid compositions and antimicrobial activity of sumac (Rhus coriaria L.) fruits, growing naturally in Turkey and sold in herbalist markets TÜRKİYE'DE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE AKTARLARDA SATILAN SUMAK (RHUS CORIARIA L.) MEYVELERİNİN YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONLARININ KİMYASAL KARAKTERİZASYONU VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ}, journal={Ankara Universitesi Eczacilik Fakultesi Dergisi}, year=2020, pages={61-69} }